Mijn naam is Gerard Vlek, 53 jaar jong en ik ben zelfstandig ondernemer. Samen met mijn vrouw Suzanne hebben wij een uitgeverij, PCV vof, klein van opzet maar we staan wel voor kwaliteit. Ook het logo en de advertentie-uitingen van Hart-Leers zijn een product van ons bedrijf.

 Ik ben geboren op Heerlerheide, maar woon nu al bijna 28 jaar in de mooie wijk Nieuw-Husken. Samen met onze zoon en dochter, Perry en Dewi, wonen wij hier graag en hopen dat dit zo blijft.

 De politiek in Heerlen heb ik de afgelopen jaren leren kennen. Mijn conclusie is, dat er door weinig politieke partijen echt naar de bewoners van Heerlen wordt geluisterd, sterker nog, veel partijen interesseren zich schijnbaar niet eens voor bewoners en voeren hun eigen (vaak landelijk gestuurde) politiek.

 Een enkeling heeft echt oor voor zijn bewoners en probeert hier ook daadwerkelijk wat mee te doen. Roel Leers is in mijn ogen een dergelijk persoon, open, eerlijk en voor iedereen bereikbaar. Niet alleen in verkiezingstijd zoals bij velen wel het geval is.

 Hij is enthousiast, vol energie en heeft echt een Hart voor Heerlen. Hij is een van de redenen dat ik deze partij op allerlei positieve manieren wil steunen.

 Hart-Leers bestaat nu 8 jaar en ik denk dat Hart-Leers het goed heeft gedaan de afgelopen jaren. Mijn persoonlijke belangrijkste zaken die mede door hulp van Hart-Leers gerealiseerd zijn is het redden van de vijver in het park in Nieuw-Husken.

gerard_vlek

Dan heb ik in het verleden meerdere malen met de toenmalige burgemeester contact gehad over de plannen die de gemeente had om van de Beersdalweg en 70 kilometer weg te maken. Ik ben hier fel op tegen en heb dit ook duidelijk aangeven en heeft dit in mijn ogen toch zin gehad hier tegenin te gaan, want zover ik nu op de hoogte ben blijft het grotendeels een 50 kilometerweg. En dat komt en de veiligheid en het milieu alleen maar ten goede. Wel zou ik graag zien dat er meer gecontroleerd word op de Beersdalweg er wordt nog veel te vaak te hard gereden en door rood gereden, in mijn optiek zouden flitspalen hier geen overbodige luxe zijn en de veiligheid alleen maar ten goede komen.

Ook zou ik graag zien dat het parkeren in de binnenstad op de koopzondagen geheel gratis zou zijn, ik ben er dan van overtuigd dat er meer mensen de weg naar Heerlen weten te vinden, gratis parkeren zie ik als een sterk marketing instrument maar dan moet je hem wel gebruiken.

 Wens, graag zou ik de jeugd van Heerlen oproepen om ook hun stem te laten horen en zeker te gaan stemmen, tenslotte is de stad van iedereen en de jeugd heeft de toekomst dus laat je horen.

Gerard Vlek

< Vorige terug naar overzicht Volgende >

Uw reacties, tips en aanbevelingen horen wij graag!Contact