Ik ben Jos van de Mortel, wielerfan, wielersponsor, hotelexploitant in Valkenburg, bijdrager aan goede doelen, en belegger/ontwikkelaar, niet tot mijn vreugde ook in Heerlen, waar teveel aanbod en leegstand is. Wij hebben de afgelopen jaren geprobeerd de beleving in onder andere de binnenstad te versterken, en daarbij concurrentie ondervonden van zwaar gesubsidieerde overheidsprojecten, die uiteindelijk toch op een debacle uitlopen.

 

Verder hebben we belangenverstrengeling, leugens, valsheid in geschrifte en onbehoorlijk bestuur in Heerlen gespot, om reden waarvan ik me heb aangemeld op de lijst van Hart-Leers omdat die over solide dossierkennis en gezond verstand beschikken. Daar wil ik mijn steentje letterlijk en figuurlijk aan bijdragen en als ik gekozen word, dan verhuis ik naar Heerlen!

< Vorige terug naar overzicht Volgende >

Uw reacties, tips en aanbevelingen horen wij graag!Contact