Betaald parkeren Heerlerheide sowieso vooruitgeschoven naar 1 juli

Posted by | February 02, 2012 | Nieuws

‘Van uitstel komt afstel’, zo reageert Hart-Leers zichtbaar opgetogen. Als faliekant tegenstander van het invoeren van betaald parkeren in Heerlerheide is de partij blij dat sowieso niet op 1 maart aanstaande gestart wordt met betaald parkeren in Heerlerheide centrum. ‘Wat ons betreft blijft het parkeren gratis, daarvoor knokken wij al lange tijd’. 

De oproep van Hart-Leers om middels een flink politiek draagvlak resultaat te boeken bleek niet aan dovemansoren. Diverse politieke partijen staan er voor open om het parkeren gratis te houden en samen met woningvereniging Weller en de ondernemers van Heerlerheide te bekijken welke mogelijkheden er zijn om de jaarlijks terugkerende ‘parkeerkosten’ anders op te vangen dan via invoering van betaald parkeren.

‘Wat ons betreft is dit een hoopvolle opmaat ertoe om invoering van betaald parkeren in Heerlerheide voor eens en altijd naar de prullenbak te verwijzen. Bovendien klinken er hoopvolle geluiden van uit Heerlerheide. Signalen waaruit blijkt dat het parkeren vast en zeker gratis blijft’.