Betoverend Lift-Off muziekspektakel in hartje Heerlerheide

Posted by | July 22, 2012 | Nieuws

Gisteravond vond in hartje Heerlerheide het muziekspektakel Lift-Off plaats, natuurlijk was ook Hart-Leers van de partij. Een immens podium, waarachter de Corneliuskerk pronkte, werd omzoomd door het fraai aangeklede Corneliusplein. Een ronduit sfeervolle locatie waarbij, natuurlijk, de meeslepende muziek de avond tot een zinderend succes maakte. 

Hart-Leers: ‘Het is prachtig om te zien dat Heerlerheide haar kloppend hart terug heeft en dat het geheel vernieuwde centrum haar draai, gelukkig, weer lijkt te vinden. Sambaband Animoso, de Coriovallum Pipe Band en natuurlijk het hoofdprogramma van Lift-Off maakten deze zomeravond tot een zinderend geheel. Onze complimenten aan iedereen die dit mogelijk maakte. Wat Hart-Leers betreft moet dit spektakel, dat letterlijk en figuurlijk met vuurwerk eindigde, zeker een vervolg krijgen.’

Vandaag, zondag 22 juli, volgt vanaf 13.00u. het openpodium en de artiestendag die in de sfeervolle ambiance (en onder het stralende zonnetje) vast en zeker een zelfde succes als Lift-Off Open Air! te wachten staat. Bezoek hartje Heerlerheide en deel in de feestvreugde.

Bekijk voor meer informatie: www.liftoffopenair.nl