Ik ben Harrie de Kleijn (62 jaar) geboren in Hoensbroek, getrouwd met Wilma en twee kinderen Kevin en Janou en deze wonen inmiddels uit huis. Trotse opa van 4 kleinkinderen van 1 t/m 7 jaar. Ik ben woonachtig in Hoensbroek en zelfs mijn kinderen zijn in Hoensbroek gebleven.

Dit daar Hoensbroek nog altijd een van de mooiste delen van Heerlen is. Ik ben werkzaam als Logistiek Manager bij DSM Dyneema te Heerlen. Mijn werkzaamheden worden verricht in dagdienst. Daarnaast ben ik plv. Vz./Secr van de Ondernemingsraad DSM Dyneema en Commissielid Ondernemingsraad Nederland.

Waarom ik gekozen heb voor de politiek heeft er mee te maken dat ik vanaf 2008 de politiek op papier ben gaan volgen via een andere politieke partij. Van een afstand bekeken gaf mij dit nu niet het echte “wij” gevoel. Dit heb ik wel bij de politieke groepering Hart-Leers.

In 2010 ben ik dan ook op de kieslijst van Hart-Leers gekomen op een 7e plaats. Het “wij” gevoel werd tijdens de verkiezingen in 2010 nog verder versterkt.

     

Door deze kennismaking met Roel als lijsttrekker geeft mij het gevoel dat er een open en eerlijke cultuur is binnen de partij Hart-Leers en dat er opgekomen wordt voor elke inwoner in Heerlen, Heerlerheide, Hoensbroek en verder iedereen die wat gedaan wil krijgen binnen de gemeente grenzen van Heerlen.

Ik heb van 2010 tot heden als Fractieassistent en vanaf 2014 als Raadslid binnen Hart-Leers en heb zitting in de Cie’s Sociaal Inzicht en Bestuur en Dienstverlening. Hier vertegenwoordig ik de partij Hart-Leers op een zo goed mogelijke manier. Tevens ben ik lid van de WFA(financiële cie.)

Met Roel en andere collega’s van Hart-Leers zie je een collectief. Vandaar de oproep aan iedereen: “Stem Hart-Leers” en er wordt actie genomen en terug gekoppeld naar de mensen en omgeving. Wij als Hart-Leers waken over de belangen van de mensen binnen de gemeente grenzen van Heerlen. Daarnaast neem ik voor Hart-Leers het voorzitterschap afdeling Hoensbroek op mij.

Dus Hoensbroekenaren meld U in grote getale. Ik ben te bereiken onder mail: harrie@hart-leers.nl

Het volgende moet er gebeuren op de korte termijn:

"Maak het centrum levendiger. Laat dit niet verpauperen door de vele leegstand van de winkelpanden."

− Harrie

"Zorg dragen dat de criminaliteit afneemt en dat operatie Hartslag ook voor Hoensbroek geldt."

− Harrie

"Geef Hoensbroek het gevoel dat het bij Heerlen hoort."

− Harrie

Uw reacties, tips en aanbevelingen horen wij graag!Contact