Hart-Leers kapsalon in hartje Heerlerheide

kapsalon1Sinds maandagmorgen jl. kent Heerlen een heus Hart-Leers campagnecafé aan het Pancratiusplein: café De Kroniek. Vanmiddag werd daar de Hart-Leers kapsalon, haarstudio Guillaume in hartje Heerlerheide, aan toegevoegd.

De kapsalon van Guillaume aan de Ganzeweide zal tot en met verkiezingsdag ‘Hart-Leers kapsalon’ blijven. Vele posters prijken er, sinds vanmiddag, op de ramen. De grote ramen voor, achter en naast deze fraaie kapsalon zijn -met veel plezier- van Hart-Leers affiches voorzien. Natuurlijk kon onze lijsttrekker in dit wel heel speciale geval niet achterblijven om in de kappersstoel plaats te nemen. Roel werd vervolgens hoogstpersoonlijk door Guillaume geknipt en ook op die manier klaargestoomd voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

De vele posters trekken van meet af aan volop aandacht en leveren bovendien erg leuke gesprekstof op. Onze ‘verkiezingskapsalon’ is een feit. Vrijuit spreken in een kapsalon is de gewoonste zaak van de wereld. Wat Hart-Leers betreft hoort dat in politiek Heerlen ook zo te zijn…

kapsalon3 kapsalon4