Hart-Leers stelt kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen samen

Posted by | december 28, 2017 | Gemeenteraadsverkiezingen, Nieuws, Vanuit de fractie

Als ongebonden lokale partij is Hart-Leers momenteel druk doende met het samenstellen van de kieslijst. Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de boeg worden nu concrete stappen gezet en begin januari besluiten genomen.

Hebt ook u een hart voor Heerlen en staat ook u achter onze ongebonden lokale partij -die duidelijk benoemt waar wij voor staan- dan is een plek op onze kieslijst wellicht ook iets voor u. Met 3 raadsleden is Hart-Leers de  4e partij van onze stad. Als relatief jonge partij deden we nog pas 2 maal aan de verkiezingen mee en zijn met ‘lijst 4’ op woensdag 21 maart aanstaande wederom verkiesbaar.

Hart-Leers put uit een vaste kern van enthousiaste sympathisanten voor een plek op de kieslijst. Daarbij staat onze partij natuurlijk ook open voor stadsgenoten die Hart-Leers een warm hart toedragen en daarbij wellicht nog niet dachten over een plek op onze kieslijst.

Hebt ook u een hart voor Heerlen overweeg dan zeker eens of een plek op onze kieslijst iets voor u is. Zo ja, onze kandidaatstellingscommissie gaat graag het gesprek met u aan. Een mailtje naar info@hart-leers.nl is voldoende om contact te leggen…