Ik ben Roel Leers. Als 42-jarige Heerlenaar ben ik al vele jaren actief in, maar vooral voor, onze stad. Het begon qua gemeente Heerlen, jaren geleden als lid van de lokale jeugdraad. Een groep jongeren die de gemeente Heerlen adviseerde over het lokale jeugdbeleid. Via deze weg ontstonden contacten met en in de politiek en zo werd ik politiek actief.

Heerlen is een jonge stad, een stad om voor te knokken. Vaak gaat het allemaal niet erg makkelijk maar dat vergt simpelweg een kwestie van ‘gewoon doorgaan’ en volhouden. Een betere stad voor ons allemaal, daar gaat het om. Samen met en voor mensen aan de slag, gevraagd (en ongevraagd) een kijkje nemen en dan: (liefst samen) de handen uit de mouwen steken.

Vanuit ‘de kijk van’ stadsgenoten redeneren en niet klakkeloos vanuit een of andere ambtelijke (of politieke) ‘ver van mijn bed show’ visie. Gaan voor onze stad betekent weten wat er speelt en doen wat men van je verlangt en dus alles behalve je ogen sluiten voor de realiteit en daarbij een ‘politiek spelletje’ spelen.

 
Onze stad kent gelukkig veel enthousiastelingen die er stuk voor stuk voor willen gaan. Alleen samen maken we Heerlen beter! Hier zet ik mij, samen met onze mensen van Hart-Leers, met plezier 100% voor in.

Roel

Uw reacties, tips en aanbevelingen horen wij graag!Contact