2020: over het 10e ParkCity Live weekend dat niet door kon gaan

Je weet pas wat je mist als het er niet is… Dit weekend stond het met stip in menig agenda: de 10e editie van ParkCity Live.

Precies waarom nagenoeg alles van enige omvang afgeblazen is gaat ook de 10e editie van ParkCity Live dit jaar niet door. Inderdaad: dit jaar niet maar… nu al staat dikgedrukt in m’n agenda 17 & 18 Juli 2021 -Park City Live-. Dan zal het 10-jarig jubileum alsnog, dubbel en dwars, gevierd worden.

Wat een daverend succes is het geworden. Een feest van jewelste dat ondertussen binnen amper een halfuur(tje) keer op keer weer (en dat al jaren achterelkaar) steevast -totaal- uitverkocht is. Festivalsfeer puur. Onder de rook van hartje stad. Met een je van het programma. Een muziekfeest om er je vingers bij af te likken. Diverse podia, volop eten en drinken en zoveel bekenden dat een weekend gewoonweg veeeeeeeeel te kort is.

Ook dit gemis delen we met velen. Natuurlijk lag je kaartje (tenminste als je er een kon bemachtigen) al klaar en was er weer voor eenieder, jong en oud, iets te vinden in het beresterke programma.

We konden het niet laten om er iets over te schrijven. Immers: ParkCity Live zit ook in ons hart gesloten!

www.parkcitylive.nl