Bekendmaking kieslijst Hart-Leers: ‘Wij zijn hartstikke trots op onze 34 kandidaten afkomstig uit de hele stad’

Posted by | februari 05, 2014 | Gemeenteraadsverkiezingen, Nieuws, Vanuit de fractie

Lokale, ongebonden, politieke partij Hart-Leers gaat met 34 kandidaten de verkiezingen in. Kanjers uit de hele stad waarvan we bij deze de eerste 10 (kort) aan u voorstellen.

Lijsttrekker is, dat zal waarschijnlijk niemand verbazen, raadslid Roel Leers. Hij voert Hart-Leers al jaren aan en wordt door menigeen gezien als luis in de pels van politiek Heerlen die van zijn hart geen moordkuil maakt.  Gevolgd door Harrie de Kleijn, Hoensbroekenaar in hart en nieren en daarbij al jarenlang druk bezet fractielid van de partij. Kandidaat nummer 3 is John Janssen. Deze Weltenaar is niet alleen bekend als slager maar ook, in zijn vrije tijd, als schlagerzanger die met zijn carnavalsduo de huidige schlager van Heerlen op z’n naam schrijft.

Op plek 4 staat Alie ten Brink. Mede oprichtster van Hart-Leers en tevens lid van de fractie. Niet alleen politiek actief maar ook maatschappelijk als voorzitter (en muzikant) van Showband Corio Heerlen. Op nummer 5 gevolgd door Leon Fiddelaars die met name de belangen van zijn wijk Heerlerbaan behartigd. Plek 6 is voor Hart-Leers man in hart en nieren Emile Kerssemakers. De duizendpoot van de partij die zich dag en nacht, al jarenlang, voor Hart-Leers inzet.

Plek 7 is voor Niels Numan. Niels is vooral bij jongeren bekend als uitbater van De Houten Sleutel. Een ontmoetingsplek waar jongeren niet alleen laagdrempelig terecht konden maar ook een luisterend oor, hulp en begeleiding vonden. Op nummer 8 staat ons jongste kandidaat raadslid: Perry Vlek uit Nieuw Husken. Perry is 19 en sluit dit jaar zijn VWO opleiding af. Als zoon van Gerard kent hij Hart-Leers door en door en wil vooral als jonge Heerlenaar en actieve scout actief aan de lokale politiek bijdragen.

Plek 9 is gereserveerd voor Bram Peters. Door velen gekend als horecaman en ondertussen alweer enkele jaren leidinggevende van een landelijke prijsbewuste supermarkt. De top 10 wordt afgesloten met Erwin Knapen, technisch duizendpoot en als voorzitter van stichting Spat onder andere de man achter het festival ‘A Night in The Woods’ dat deze zomer in het Aambos plaatsvond.

Lees hier over al onze 34 kanjers van kandidaten‘Last but not least’ zijn wij er trots op om Jan Teunissen als lijstduwer bekend te maken. Als 80-jarige stadsgenoot kent hij de historie van onze stad door en door. Velen kennen zijn boeken en kalenders over Heerlens verleden of liepen al eens met hem door en om de stad om via zijn gekende stadswandelingen Heerlen te beleven.

Hart-Leers is met deskundigheid, vertrouwen en veel plezier op weg naar de aanstaande verkiezingen.

Alle kandidaten