Pancratiusplein: Grandcafé De Vrienden -een ontmoetingsplek voor jong en oud- geeft nieuwe toekomst aan voormalige Beerkompanie

Een pop-up terras is (zeer) binnenkort de voorloper van de officiële start in Oktober/November. Dan opent Grandcafé De Vrienden waar voordien Beerkompanie gevestigd was. Niemand minder dan Remco Mataar zwaait er de scepter. Als actieveling achter, onder andere, Wintertijd Heerlen en Rush Energy Drinks zeker geen onbekende stadsgenoot.

Vanmorgen zagen we Remco al druk in de weer met de bomenrij pal voor de deur en raakten we spontaan aan de praat. ‘Klopt het dat je een nieuwe zaak opent?’  ‘Ja zeker!’ luidde daarop Remco’s antwoord.

Van binnen komen ondertussen delen van de voormalige bar naar buiten. ‘De grote bar gaat terug richting zijwand en maakt daarmee extra plek voor plezier en gezelligheid’ licht Remco toe.

Ondertussen doet hij zijn plannen uit de doeken en vertelt daarbij ook dat zijn kantoor (Remcom en Rush), dat nu ietsje verderop huist, natuurlijk ook naar De Vrienden verhuist. Ook een lekkere hapkaart, voor de inwendige mens, zal zeker niet ontbreken. 

Grandcafé www.devriendenheerlen.nl is opgestart en zoekt, onder andere, diverse horecatoppers voor ‘aan de tafels’, achter de tap en… in de keuken. 

Veel succes Grandcafé De Vrienden en… tot snel!