Café ’t Duuvelke -open- vanaf donderdag (2 September) aanstaande

Vader en zoon Hub en Hupie Remmel openen vanaf donderdag (2 September) aanstaande -klokslag 12 uur- café ‘t Duuvelke aan de Gasthuisstraat nummer 11. Van woensdag tot en met zondag kan je er dagelijks van 12 tot 23 uur terecht voor een drankje en iets lekkers van de overzichtelijke menukaart.

Op www.duuvelke.nl valt natuurlijk ook digitaal van alles en nog wat te vinden over het bekende Duuvelke dat per 2 september als vanouds weer in bedrijf is. Deze gastropub met wijnbar en een hele keus aan cocktails heeft ook ‘een beperkte menukaart om de lekkere trek te stillen’ zo vertelt Hub met veel enthousiasme terwijl zijn zoon Hupie vanmorgen met plezier voor bijgaande foto’s poseerde.

Niet alleen heeft ’t Duuvelke een zeer compleet bierassortiment ook is er een heus buiten terras. Wat vroeger, qua terras, nog beperkt kon kan er nu volop. Er is immers genoeg ruimte pal voor de deur op de nieuw ingerichte Gasthuisstraat. 

Mocht u zich afvragen of ‘die leuke drankjeslift naar de verdieping’ weer in gebruik gaat dan is het antwoord daarop: ja, natuurlijk. 

Het Duuvelke start vanaf donderdag aanstaande en heet allen welkom. Vanwege de momentele landelijk beperkende regels voldoet ook ’t Duuvelke natuurlijk aan de geldende regels…

Bezoek voor meer informatie => www.duuvelke.nl