Glasmijweg maanden langer afgesloten

De Glasmijweg (MSP) ter hoogte van station de Kissel blijft maanden langer afgesloten. Dat blijkt uit het onlangs aangepaste bord bij de werkzaamheden. Wat is daarvan de reden? De werkzaamheden hadden immers volgens (pers)berichten van zowel de gemeente Heerlen als Mijn MSP al weken geleden afgerond moeten zijn.

Het fietspad verhuisde van de ene kant naar de andere kant van de weg. Mede daarom kwamen er fiets en voetgangers verkeerslichten bij en ontstonden er diverse extra oversteekplaatsen. De bestaande bushalte Schaesbergerweg werd verplaatst en er kwamen enkele verkeersheuvels.

Fietsers vragen zich al geruime tijd dagelijks af hoe nu precies te moeten fietsen. Het oude fietspad is weg terwijl midden op het nieuwe fietspad een bouwhek staat.

Onlangs informeerde Hart-Leers officieel naar de precieze kosten van deze hele (zinloze?) onderneming. Op onze vraag waarom de werkzaamheden, werkzaamheden die op het plaatsen van verkeerslichten na voltooid lijken, plotsklaps maanden langer duren is Hart-Leers per morgenmiddag een antwoord belooft.

Zo publiceerde Mijn MSP enige tijd geleden over de werkzaamheden Glasmijweg en de duur ervan: http://www.mijnmsp.nl/nieuws/nieuws-71#.VEjwYno8mj4.email

OLYMPUS DIGITAL CAMERA