Heerlendag zet Heerlen extra ‘in de kijker’

Met de zomervakantie voor de boeg doet Hart-Leers, net zoals vorig jaar, het voorstel om Heerlen extra in de kijker te zetten. Hart-Leers: ‘Velen (ver)blijven ook dit jaar in eigen land en Heerlen kan, zeker nu, wat extra bezoek goed gebruiken.’

Met toenemende versoepelingen en een hopelijk snel afnemend virus moet spoedig weer meer kunnen. Met velen die ook dit jaar vakantie in eigen land vieren, thuis blijven of de regio opzoeken moet Heerlen -zeker nu- daarvan gebruik maken zo stelde Hart-Leers onlangs, wederom, aan burgemeester en wethouders voor.

Zet Heerlen extra ‘in de kijker’. Laat, ook zo, niet alleen stadsgenoten en mensen uit de directe regio maar ook velen ‘van buiten’ de stad bezoeken. Maak het -mede hierdoor- extra interessant om naar Heerlen te komen.

Hart-Leers:  ‘Waarom zou je, bijvoorbeeld, niet bepaalde vaste dagen in de maanden Juli en Augustus tot Heerlendag uitroepen? Een dag met extra activiteiten en festiviteiten: een Heerlendag. Gezellige muziek, een enorme zandbak, skelter- of zeepkistenparcours, een Solexrace en ga zo maar door. Allerlei leuke extra’s die voor sfeer en gezelligheid zorgen. Niet zo moeilijk allemaal, wel op en top gezellig.’

Met deze insteek vroeg Hart-Leers dit voorstel snel op te pakken en daarmee Heerlen goed te doen. Samen de schouders er onder en op volle kracht vooruit!