IJsbroeders staan ook dit jaar weer garant voor schaatsplezier

Posted by | februari 01, 2012 | Nieuws

Dat het enorm vriest kan niemand ontgaan zijn.  Heel Nederland is in de ban van de flinke vrieskou en dan worden natuurlijk de schaatsen ‘uit het vet’ gehaald. Ook de Heerlense wijk Molenberg ontsnapt niet aan die flinke vrieskou en dat levert binnenkort weer een prachtige ijsbaan op zo weten inmiddels velen. De IJsbroeders hebben ook nu weer de handen ineen geslagen en staan samen garant voor een machtig mooie ijsbaan. Een ijsbaan bovenop het grote geasfalteerde speelterrein gelegen direct voor de Broederschool aan de Molenbergse Kerkraderweg. 

Wat deze enthousiaste dames en heren inmiddels al enkele jaren achtereen voor elkaar spelen verdient een dikke pluim. Daar waar alle anderen rillen van de kou staan de IJsbroeders met een waterslang in hun handen het schoolplein nat te houden zodat, laagje voor laagje, een heuse -wakvrije- ijsbaan ontstaan. ‘Al binnen enkele dagen kan en mag er geschaatst worden’, zo klinkt het vanuit de goedgemutste IJsbroeders.

Jong en oud genieten jaar na jaar van de ijsbaan pal voor de Broederschool. De IJsbroeders  denken trouwens niet alleen aan het schaatsplezier maar zorgen ook  ervoor dat, tegen zeer betaalbare prijzen, iets te eten en te drinken aangeboden wordt. Kortom: haal de schaatsen ‘uit het vet’ en op naar de Molenberg!

Bekijk voor meer informatie: www.ijsbroeders.nl