Kado van Bo gaat -na 35 jaar- met pensioen: opheffingsuitverkoop tot en met 30 april

Kado van Bo gaat met pensioen. Na 35 jaar is het welletjes. De hoogste tijd voor een welverdiend pensioen. Met 30 tot zelfs wel 50% korting gaat het assortiment ‘de deur uit’. 

Kado van Bo is voor velen een vaste waarde. Een alom gewaardeerde, zeer gezellige, winkel middenin shoppingcentre ‘t Loon. 

Wie de website KadovanBo.nl bezoekt vind er ook informatie over de leuke geschiedenis van het inmiddels 35 jaar geleden gestarte familiebedrijf. Na jarenlang een vaste waarde op de benedenverdieping is de gezellige winkel inmiddels al weer een hele poos op de begane grond te vinden. Pal achter het grote horecaplein.

In deze gekke tijden is afscheid nemen heel anders dan normaal. Daar waar je anders zomaar even binnen zou lopen gelden nu allerlei regels. Gelukkig is ook Kado van Bo digitaal actief en ook zo prima benaderbaar. Daarbij doen ook zij natuurlijk -nog steeds- maximaal hun best om er ook gedurende deze grote crisis optimaal voor al hun klandizie te zijn.

Hart-Leers: ‘Wij wensen Kado van Bo een welverdiend pensioen en bedanken hen voor hun jarenlang ondernemerschap. Natuurlijk gaan ook wij voor 30 april aanstaande zeker nog een kijkje nemen en komen, ook dan, weer even rondneuzen en…shoppen!’