Afgelasten Magisch Maastricht grote kans voor Wintertijd Heerlen

Het afgelasten van Magisch Maastricht (Magisch Maastricht weer geannuleerd: risico’s te groot – https://www.1limburg.nl/magisch-maastricht-weer-geannuleerd-risicos-te-groot) is een grote kans voor Wintertijd Heerlen concludeert Hart-Leers. Ondanks de risico’s die mogelijk op de loer liggen is het een grote kans om hartje Heerlen weer eens, opgepoetst en wel stralend op z’n best, goed in het licht te zetten. Met een maand lang, van 9 December ‘21 tot 9 Januari ’22, Wintertijd Heerlen op het programma kan hartje Heerlen zich op z’n best laten zien en, in velerlei opzichten, daarvan de vruchten plukken.

Nu ‘de gok nemen’ om groots uit te pakken kan Heerlen centrum met sprongen vooruit helpen. Een ‘kickstart’ na deze moeilijke periode kan het stadshart goed gebruiken. 

Met een grote overdekte schaatsbaan, de gezellige roetsjbaan, mooie, feestelijke aankleding van de stad en een mogelijke uitbreiding met een Kerstmarkt (en nog veel meer gezelligheid) kan de stad, maar liefst een maand lang, de vruchten plukken van de kans die zich nu voordoet.

Hart-Leers: ‘Met heel veel plezier hebben we de afgelopen edities van Wintertijd Heerlen beleeft. Wij waren overigens zeker niet de enigen die dat zo zien. Als je alleen al naar de geweldige reacties kijkt van de vele bezoekers spreekt dat boekdelen in zeker niet alleen de Nederlandse taal. Alhoewel kort dag is het nu tijd om samen door te pakken. Ondernemers, organisatoren en zeker ook de gemeente: sla de handen in een en zet -gezamenlijk- Wintertijd Heerlen dit jaar nog nadrukkelijker op de kaart. Dat stellen wij heden publiekelijk voor aan het stadsbestuur en hopen daarbij van ganser harte dat zowel de organisatie als vele ondernemers die na/in deze moeilijke tijd weer hartstikke graag vooruit willen deze kar met nog meer verve (mede) willen trekken’.