Aod op Nuj i Heele feestelijke aftrap van nieuw carnavalsseizoen

Posted by | november 10, 2018 | Nieuws, Vanuit de fractie

Vanaf 18.11u. is het zover dan start Aod op Nuj de feestelijke aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. Een groots opgezet -gratis toegankelijk- gezellig spektakel met tal van bekende carnavalsartiesten.

Gezelligheid al om op het grote plein voor de stadschouwburg. De tent staat, het podium schittert en alle voorbereidingen zijn gedaan. Nu de tiende van de elfde, Aod op Nuj, midden in het weekend valt belooft het zeker en vast weer een gezellige drukte van belang te worden.

Een groots opgezet gratis toegankelijk muziekspektakel dat de stad gedurende de afgelopen jaren keer op keer weer meer omarmde. Muziek, een hapje en een drankje en heel veel Limburgse gezelligheid. Aod op Nuj is ondertussen al lang ‘het lokale’ overstegen en trekt bezoekers van tot ver buiten onze stad.

Nadat om 18.11u. het programma start is het tot 01.00u. genieten geblazen op het Schouwburgplein. Voor wie dan zo in de stemming is en na afloop ‘nog niet genoeg heeft’ bieden de vele Heerlense horecagelegenheden mogelijkheden te over om nog even door te vieren.

Heel veel plezier allemaal, Heele alaaf! Tot ziens bij Aod op Nuj i Heele.