Bezoek de jaarlijkse ‘open dagen’ van Limburgs grootste modelspoorbaan te hartje Heerlen

Posted by | december 27, 2019 | Nieuws, Vanuit de fractie

Alhoewel gedurende het hele jaar druk gebouwd wordt zijn er ‘maar’ twee weekenden per jaar ‘open dagen’. Limburgs grootste modelspoorbaan, gelegen op Valkenburgerweg nummer 8 te hartje Heerlen, zwaait vandaar zaterdag en zondag 28 & 29 December en in het weekeinde van 4 & 5 Januari -van 11 tot 17 uur- diens deuren weer wagenwijd open.

Een schitterende rangeerbaan en uitbreiding van het kleurrijke pretpark werden, onder andere, in het afgelopen jaar gerealiseerd zodat er nog meer te zien en te beleven valt. Ook is het mogelijk om zelf, met behulp van een kraan, vrachtwagens en/of treinen met zand of grind te lossen en/of te beladen. Een precies en uitdagend werkje.

Mark Jongen en Alfons van Wersch zijn al vele jaren lang de drijvende krachten achter deze enorme wereld op schaal. Met plezier besteden zij menig uurtje aan Limburgs grootste modelspoorbaan.

Mede om het onderhoud en de gehele installatie in goede staat te behouden vragen zij een kleine entreeprijs van 2,50 per volwassene en 1,50 per kind. Een beperkte bijdrage voor toegang tot ‘een wondere wereld op schaal’ waarvan u zeker en vast verbaast zal staan.

Limburgs grootste modelspoorbaan bezorgt menigeen, al jarenlang, veel kijkplezier en is een aanrader voor groot en klein. Bezoek voor meer informatie: www.autorijschooljongen.nl/modelspoorbaan