De 10e van de 11e Aod Op Nuj i Heele

Posted by | November 09, 2013 | Nieuws, Vanuit de fractie

Wat jaren geleden als een kleine ludieke aftrap van het carnavalsseizoen begon is nu een grandioos feest met duizenden bezoekers. Onder een overdekt Pancratiusplein gaat het op ‘de 10e van de 11e’, om 17.00u., allemaal van start. Waar gaat het over? Over Aod op Nuj natuurlijk!

oudopnujiAl dagen bepaald  een gezellige (opbouw)drukte het Pancratiusplein en omgeving. Noodzakelijke voorzieningen worden aangelegd en, natuurlijk, de immense parasoltent wordt gespannen. Jaar na jaar komen duizenden bezoekers om van het kleurrijke spektakel te genieten.

Het is een prestatie van formaat dat de organisatie van dit grote, gratis toegankelijke, evenement ook dit jaar weer de fikse begroting rond wist te krijgen en daarbij een aansprekend programma neerzet. Met TV Limburg, als vaste mediapartner, straalt dit kleurrijke evenement bovendien tot ver boven de regio uit.

Het carnavalsseizoen start in hartje Heerlen. Een beetje carnavallist hoeft je dat, na jarenlange Aod op Nuj ervaring, natuurlijk niet meer te vertellen. Aod op Nuj is een volksfeest voor jong en oud, een feest met een geweldig programma maar misschien nog wel belangrijker: met een geweldige sfeer. Kortom: ook op de 10e van de 11e moet je in hartje Heerlen zijn!

Bezoek voor meer informatie: www.aodopnuj.nl