Dreigt Aldi met vertrek uit Zeswegen?

Posted by | November 30, 2010 | Nieuws
aldi zeswegen

In Zeswegen gonst het momenteel van de geruchten: ‘De Aldi is van plan om te vertrekken!’ Wegens regelmatig vandalisme (o.a. kapot gegooide ruiten) en diverse diefstallen/inbraken zou het supermarktbedrijf Aldi serieus overwegen om haar vestiging in Zeswegen te sluiten. ‘De doodsteek voor ons winkelcentrum en wellicht ook het einde van omliggende bedrijven!’, zo klinkt het vanuit de wijk.

Vernielde ramen, inbraak en diefstal.. allemaal zaken die Aldi zouden doen overwegen om de wijk te verlaten.

Ook de omliggende ondernemers zijn gebaat bij de aantrekkingskracht van de gekende supermarkt en zien een vertrek als aderlating waarbij sommigen zelfs al aangeven bij vertrek van de Aldi ook met hun zaak te zullen stoppen.

Wijkwinkelcentra zijn belangrijke voorzieningen, ook Zeswegen is gebaat bij een goed winkelcentrum. Vandaar zou het vertrek van de Aldi een enorme domper en aderlating zijn.

aldiVoor het wellicht te laat is en bovendien om duidelijkheid te verkrijgen verzoekt Hart-Leers burgemeester en wethouders om snel contact op te nemen met de directie van Aldi en te informeren naar het precieze ‘hoe en wat’.