Drukke zondag voor de boeg: jaarmarkt Zeswegen en Avenue Panache

Posted by | July 13, 2012 | Nieuws

Dat het zondag een drukte van belang wordt staat vast. Van 9.00u. tot 17.00u. vind in hartje Zeswegen (rondom het Aldiplein) de jaarmarkt plaats terwijl amper een steenworp verderop, achter het Cultuurhuis aan de Sittarderweg, het festival Avenue Panache plaatsvindt. Een cultuurfestival van 10.00u. tot 18.00u.  

De Zeswegense jaarmarkt staat inmiddels weer diverse jaren prominent op de kaart. Gebruikte en nieuwe spullen, kindervermaak,  een hapje en een drankje en meer dan genoeg muziek staan op het programma van de vrij toegankelijke jaarmarkt. Velen dragen hun steentje bij waarbij de JN shop van Nico Rorik de spil in het geheel vormt. Nico is een van de drijvende krachten achter een actief Zeswegen. Niet alleen de winkel van de familie Rorik vormt een ware spil in de buurt, alle activiteiten eromheen geven Zeswegen iets extras dat elke buurt goed gebruiken kan. 

Ietsje verderop vind, achter het Cultuurhuis (gelegen aan de Sittarderweg) Avenue Panache plaats. In diverse (theater)tenten zijn voorstellingen van allerlei ‘pluimage’ te zien. Van goochelen tot muziek uit de jaren ’20 en ‘30 en van buikdansen tot poppenspelers. Een verrassend aanbod op het festival dat behalve vrij van entree ook goed betaalbaar blijkt. Met Panache bonnen (1,80 euro p/st.) kan men niet alleen een voorstelling naar keuze bekijken maar ook van een hapje of een drankje genieten. Bekijk voor meer informatie: www.avenuepanache.nl 

Ook dit weekend is er weer meer dan genoeg te doen in onze stad. Veel plezier allemaal en… prettig weekend!