Groot Kinderfeest: Sint & Piet zetten hartje Heerlen op z’n kop

De vrolijke fotoreeks op of via HeerlenMijnStad al gezien? Nee!? Zeker doen. Je wordt er vrolijk van.

Alhoewel heel veel niet kan of mag is gistermiddag toch een mogelijkheid gevonden om een waardige intocht van Sinterklaas en z’n Pieten in onze stad te vieren. 

Met een extra lange route (prima vondst) door nagenoeg heel de binnenstad hadden velen, jong en oud, de kans om een glimp (en zelfs meer dan dat) van de Sint en z’n Pieten op te vangen. 

Zo zie je maar weer: hoe normaler, hoe beter en… des te leuker De stad bruiste van de levendigheid. De organisatie maakte het, ondanks de vele landelijke maatregelen en beperkingen, zo vrolijk en leuk als mogelijk. Dat dit prima lukte is twijfel loos. Dat zullen ook zij vast en zeker vanmorgen aan een goed gevulde schoen gemerkt hebben 😉

Burgemeester Wever, die daags voordien nog hoogst persoonlijk met enkele jonge stadgenoten bij de landelijke intocht aanwezig was, was er natuurlijk ook om Sinterklaas en zijn Pieten in Heerlen te verwelkomen. Zo hoort ‘t immers. Ondanks alle ellende in deze onzekere tijden, gelukkig, iets feestelijks om je hart bij op te halen.

Beste Sint en Pieten, fijn dat jullie weer in Heerlen zijn.