Hart van Heerlerbaan: Jan Linders en eigenaren Giesen – Bautsch slaan handen ineen

Via bijgevoegde brief informeerde Jan Linders onlangs de gemeenteraad. Goed nieuws voor het Hart van Heerlerbaan zoals winkelcentrum Giesen – Bautsch liefkozend genoemd wordt. Een mooie opwaardering waarbij, onder andere, enige lege winkelmeters uit de markt genomen worden, het parkeren en de toegankelijkheid verbeteren en… winkelcentrum Giesen – Bautsch blijft.

Winkeliers, zowel in als direct om het winkelcentrum gevestigd, de eigenaren van het winkelcentrum en Jan Linders supermarkten zetten samen stappen vooruit. Vooruitgang in het belang van de wijk en behoud van het Hart van Heerlerbaan dat hiermee volop kloppen blijft. 

Terwijl ook politiek gezien zich een meerderheid voor behoud van Giesen – Bautsch afgetekend zijn zowel bezoekers van het winkelcentrum als de vele winkeliers samen druk in de weer om dit signaal kracht bij te zetten.

Hart-Leers: ‘Een uit de kluiten gewassen XXL winkelcentrum aan de rand van de wijk opzetten is van de gekke en raakt kant nog wal. Eenieder met gezond verstand weet wat te doen: Giesen – Bautsch behouden en… de verbeterplannen steunen!’

Brief-principeverzoek-Giesen-Bautsch-Heerlen-02112020

https://hart-leers.nl/wp-content/uploads/Brief-principeverzoek-Giesen-Bautsch-Heerlen-02112020.pdf