Heerlen viert 11e editie van Aod op Nuj

Posted by | november 10, 2017 | Nieuws, Vanuit de fractie

Traditioneel viert Heerlen -op 10 november- Aod op Nuj. De editie van dit jaar is zelfs de 11e en dat belooft natuurlijk een extra feestelijk programma. Vanavond vanaf  18.11u. begint het rood, geel en groen gekleurde carnavalsprogramma pal voor de stadsschouwburg in hartje Sjpassemig.

Een hechte groep uiterst gemotiveerde vrijwilligers trakteert eenieder die wil inmiddels al vele jaren op de start van het nieuwe carnavalsseizoen: Aod op Nuj. Jong en oud, vaak feestelijk verkleed, genieten van een top programma aan lokale en regionale artiesten. Gratis toegang voor eenieder die komt, volop Sjpas en Plezeer.

Een groots, laagdrempelig volksfeest dat jaar na jaar ook qua gezelligheid uit z’n voegen barst. Nu deze jubileumeditie ook nog eens op vrijdagavond plaatsvindt staat het gesternte extra goed om dit kleurrijke feest zeker en vast ook dit jaar weer tot een onvergetelijk succes te maken.

Kijk snel op: www.aodopnuj.nl om alvast te weten wie vanavond allemaal ‘op de buhne’ zullen verschijnen. Kom vanavond en vier gezellig mee, dit mag je niet missen! Heele Alaaf!