Heerlen zet Herriemenie Miserabel in het zonnetje

Posted by | februari 06, 2015 | Nieuws, Vanuit de fractie

Met hun carnavalskraker ‘Wat neet is, dat kan nog kome’ werd Herriemenie Miserabel op een haartje na winnaar van het LVK. Het scheelde maar 1 punt voor een gedeelde eerste plek. Een prestatie van formaat en een enorme opsteker voor onze stad oordeelt Hart-Leers. Vandaar vroegen we burgemeester en wethouders tijdens de maandelijkse raadscommissievergadering van gisteravond op welke manier (en of) Miserabel door onze stad in het zonnetje gezet gaat worden.

Gelukkig vonden we het stadsbestuur meteen op onze hand zodat een bevestiging dat de Herriemenie op gepaste wijze geëerd zal worden meteen gegeven werd. Dik verdient overigens. Immers: de wijze waarop zij onze stad vertegenwoordigden verdient een grote pluim. Met veel sjpas en gezelligheid bracht Miserabel sjtimmung in de tent en liet zien dat in Sjpassemig (Heerlen) carnaval bruist als nooit te voren.

Miserabel nogmaals van harte gefeliciteerd. Dat ook de gemeente Heerlen jullie in het zonnetje zet is dubbel en dwars verdient. In dit geval geldt: Wat neet is, dat geet nog kome!