Hooglustigheden van Sjpassemig prominent in grote etalageruit Geleenstraat

Posted by | januari 14, 2018 | Nieuws, Vanuit de fractie

Op het snijpunt van Geleenstraat en Pancratiusplein ontstaat -voor de allereerste keer- de Hooglustigheden Galerij Sjpassemig. Alle prinsen en prinsessen, jong en oud, bloemenmeisjes en noem maar op zijn van harte welkom om hun poster van dit carnavalsseizoen aan te leveren waarna deze een prominente plek op de grote etalageruit in de Geleenstraat vind.

Jong en oud, groot en klein: ben je uitgeroepen tot Prins, Prinses, Prinsenkoppel, Bloemenmeisje en noem maar op en wil je (tot en met de carnaval) prijken achter het grote etalageraam aan de kop van de Geleenstraat (hartje Heerlen) doe dan mee aan Hooglustigheden Galerij Sjpassemig.

‘Alle carnavals Hooglustigheden zijn van harte welkom en zullen we -zolang er plek voor is- zeker niet weigeren’ laten de initiatiefnemers van dit ludieke idee, Laurens van Bergen en Roel Leers, in opperbeste stemming weten.

Laurens en Roel: ‘Lever je poster aan bij de balie van Quatro Cinema en wij zorgen ervoor dat ‘ie achter het raam in de galerij van Hooglustigheden uit Sjpassemig terecht komt.’ Quatro Cinema doet er nog een schepje bovenop: ‘Wie op de meest leuke, gekke, aparte of unieke manier zijn affiche bij ons aflevert dingt mee naar het winnen van Quatro Cinema filmtickets voor zichzelf en voor diens hele Raad van Elf’.

Het, zo ludiek mogelijk, aanleveren van de posters voor de Hooglustigheden Galerij Sjpassemig is vanaf vandaag gestart!