Ideeënmarkt Heerlen: deel je idee of plan direct met de gemeenteraad

Posted by | februari 04, 2019 | Nieuws, Vanuit de fractie

Op donderdag 4 april aanstaande vind, voor de allereerste keer, een heuse ideeënmarkt plaats. Een publieke ‘markt’ waar stadsgenoten hun ideeën ter verbetering van onze stad direct presenteren aan politiek Heerlen. Met de ‘ideeënmensen’ achter de kraam en politiek Heerlen, als bezoekers die de markt aandoen en actief kennis nemen van alles wat er aangeboden wordt, er voor.

De ideeënmarkt komt uit ‘de koker’ van de gemeenteraad waarbij het gemeentelijke griffiebureau actief ondersteund. Locatie is het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.

Hart-Leers: ‘Natuurlijk zijn wij, net zoals onze collega’s raadsleden, hartstikke benieuwd naar met welke ideeën en plannen men op de proppen komt en hoe een en ander daadwerkelijk te realiseren valt. Soms is het simpelweg een kwestie van dingen aan elkaar koppelen en… deuren openen waarvan men soms niet eens wist dat die er zijn. Politiek Heerlen is raadsbreed aanwezig om, in het algemeen belang van de stad, samen te bekijken wat er allemaal leeft en welke ideeën er bij zitten om, in het stadsbelang, te verwerkelijken.’

https://www.heerlen.nl/gemeente-heerlen/breng-uw-idee-tot-leven-op-de-ideeenmarkt!.html

Uitnodiging ideeënmarkt