Ook politiek Heerlen hartstikke enthousiast over Wintertijd Heerlen

Posted by | november 23, 2018 | Nieuws, Vanuit de fractie

Deze week presenteerde Wintertijd Heerlen zich aan de raadscommissie. Dat ging zo goed dat de presentatie afgesloten werd met applaus. Applaus na een presentatie in de raadszaal komt alles behalve vaak voor en is vandaar zeker niet gebruikelijk. Een compliment van jewelste dus voor een spiksplinternieuw eindejaarsevenement dat in slechts enkele maanden uit de grond gestampt werd.

Al meer dan 1500 bassischoolleerlingen staan nu al te trappelen om te komen schaatsen terwijl ook al ruim 2000 (!) maal de ‘glij, schaats en hapjes aanbieding’ over de toonbank ging. Met de prima insteek om vooral veel leven in de brouwerij te brengen en bezoekers naar hartje stad te halen raakt de organisatie de spijker op z’n kop.

Of het nu een ludieke Kerstbingo, discoschaatsen, de Nieuwjaarsroetsj of een van de vele optredens tijdens Wintertijd Heerlen -of noem maar op- is het gaat en draait allemaal om sfeer en gezelligheid. Juist dat is waar het tijdens de eindejaarstijd -van voor Kerst tot en met na Nieuwjaar- zeker om draait.

Met een grote schaatsbaan (echt ijs natuurlijk) en transparant Wintercafé op het Pancratiusplein en daarbij natuurlijk ook een grote ijsglijbaan (die het sfeervolle plaatje compleet maakt) en gezellige tipitenten, Kersthuisjes en natuurlijk ook een draaimolen (en ander vermaak) op de markt (nabij Saroleastraat en Glaspaleis) -en sfeer in de omliggende winkelstraten- staat de basis als een huis.

Heerlen verdient een dergelijk evenement. Een groots, sfeervol evenement waaraan behoorlijk wat behoefte is laat menigeen weten.

Wintertijd Heerlen staat boordevol activiteiten en voegde daar onlangs ook een heus verjaardagsarrangement aan toe. Schaatsen, glijden en smullen en -als dat nog niet voldoende is- ook een bezoek aan de Quatro bioscoop in hartje stad.

Samen sfeer maken en de stad, onze stad, in het (winter)zonnetje zetten. Ga kijken en doe mee. Onze stad verdient een fraai Winterevenement, Wintertijd Heerlen!

Bezoek voor meer informatie: www.wintertijdheerlen.nl