Op ‘werkbezoek’ bij Budget Food in winkelcentrum ’t Loon

Vanaf vanmorgen negen uur is de 2e Heerlense vestiging van Budget Food een feit. Al eerder opende deze zeer betaalbare supermarkt in hartje Heerlerheide. Nu vullen zij de voormalige Action winkel in winkelcentrum ’t Loon. Koopjes scoren, geld besparen en nog gratis parkeren ook. Hart-Leers sprong op de fiets en nam een kijkje.

Hart-Leers: ‘Goed dat nu ook hartje Heerlen en omgeving van de zeer betaalbare prijzen bij Budget Food profiteren kan. Zelfs de pepernoten lager er bijna te geef zagen we vanmorgen. Met een ruim assortiment zeer betaalbare artikelen tegen fikse korting is deze supermarkt een hele mooie opsteker voor onze stad. Bovendien lijkt er nog meer nieuwe bedrijvigheid in Nederlands oudste winkelcentrum aanstaande en is ook dat goed nieuws.’

We hadden het geluk dat de oprichters en eigenaren van het bedrijf aanwezig waren en zij met veel plezier vol trots over hun winkelformule en winkels vertelden. Ook in Limburg krijgen zij steeds meer voet aan de grond en hebben behalve 2 vestigingen in Heerlen ook locaties in Kerkrade, Echt en… Maastricht.

Budget Food werft met de slogan ‘De goedkoopste winkel van Nederland!’ en verkoopt bekende A-merken met wel tot 70% (!) korting op de normale prijs. 

In Heerlen zijn er vestigingen op Wannerstraat 11 (Heerlerheide) en in winkelcentrum ’t Loon, Apollolaan 154. 

Veel succes, hartelijk welkom in Heerlen!