Partijen bundelen krachten om invoering betaald parkeren Heerlerheide te voorkomen

Posted by | December 01, 2011 | Nieuws

De oproep tot actie en krachtenbundeling om samen invoering van betaald parkeren in Heerlerheide tegen te gaan blijkt een doorslaand succes. Behalve dat steeds meer politieke partijen Hart-Leers bij dit initiatief steunen ligt inmiddels ook een brief van het centrummanagement Heerlerheide voor. Hieruit valt af te leiden dat niet alleen het centrummanagement van Heerlerheide maar ook woningcorporatie Weller niets zien in het invoeren van betaald parkeren in Heerlerheide. 

Hart-Leers: ‘Zowel het CDA als Leefbaar Heerlen hebben inmiddels nadrukkelijk laten weten het initiatief om invoering van betaald parkeren tegen te gaan volluit te ondersteunen. Dat er daags na onze oproep een maar liefst 6 kantjes tellende brief (bijlage) van centrummanagement Heerlerheide ‘op het bureau’ van alle raadsleden lag spreekt boekdelen. Bovendien ontvingen wij inmiddels van diverse andere politieke partijen zeer geïnteresseerde en positieve reacties waarbij men uitspreekt brede steun aan dit initiatief te overwegen’.

De duidelijke stelling name in het recente artikel op hart-leers.nl ‘Behoud gratis parkeren in Heerlerheide kost 125.000 euro’ dat de partij dinsdag jl. publiceerde riep eenieder op om steun uit te spreken (en te geven!) om geen betaald parkeren in te voeren blijkt dus niet aan dovemansoren.

Dinsdag aanstaande zal Hart-Leers zondermeer samen met het CDA en Leefbaar Heerlen het initiatief nemen om gratis parkeren in Heerlerheide te behouden. ‘Heel Heerlerheide rekent op de steun van de Heerlense politiek, dinsdag is het aan de gemeenteraad om Heerlerheide niet teleur te stellen!’

Betaald parkeren Heerlerheide