Paul & Leo en Vee & Dee in LVK finale

Posted by | januari 17, 2016 | Nieuws, Vanuit de fractie

Heerlen levert maar liefst 2 LVK finalisten! Paul & Leo en Vee & Dee staan namelijk in de finale en doen daarmee een gooi naar het behalen van de titel werd vanmiddag door L1 bekend gemaakt.

De LVK finale vind op vrijdagavond aanstaande (22 januari) plaats. Hart-Leers hoopt van harte dat de Bertha Paulissen trofee vanaf vrijdagavond in Sjpassemig staat. Tot dan is het duimen en stemmen zodat een van beide duo’s het LVK wint. Wat ons betreft kan dat overigens niet anders: beide nummers zijn immers carnavalskrakers.

Paul & Leo dingen mee met hun titel Vasteloavesblood. Als ware carnavalsvampiers bestormen de heren podia in en buiten onze regio. Ijver en vlijt levert jaar na jaar weer verrassingen (en vele optredens) op. Op www.PaulenLeo.nl valt overigens ook meer dan genoeg te beleven. De carnavalsclip van hun nieuwste hit is er natuurlijk ook te zien.

Met Vasteloavesblood won het bekende zangduo dit jaar het Sjlagerkonkoer van Heele. Ook daarbij werd de juiste toon geraakt. Daags nadat zij hun jaarlijkse revue Hinger gen Hergod’s vot afsluiten staan Paul & Leo op het LVK podium. Met zo’n voorbereiding kan het haast niet mis gaan… Toch?

Vee&Dee staat op de planken Tis Vasteloavesweer! Al meer dan 20 jaar zingen Vee&Dee samen liedjes leert een bezoek aan hun facebook pagina.

‘De paraplu’ speelt een hoofdrol in hun nieuwste nummer. Niet om snoepjes mee te vangen…. Waarschijnlijk veel meer om droog te blijven tijdens alle sjpass en plezeer of, laten we hopen, om het zonnetje in toom te houden. Samenzang maakt hun nummers ijzersterk terwijl het enthousiasme er keer op keer weer van af druipt.

Terwijl Vee & Dee vanmiddag druk in de weer was bij de kinderzitting van De Eekheuere werden zij verrast met het bekendmaken van hun LVK finaleplaats. Paul en Leo waren ietsje verderop in het Cultuurhuis en overkwam daar nagenoeg hetzelfde.

Ondertussen luidt het deze week: toewerken naar de LVK finale. Duo’s Paul & Leo en Vee & Dee van harte gefeliciteerd met jullie finaleplekken, op naar de LVK Trofee! Bezoek voor meer informatie: www.stichtinglvk.nl