Prestatie van formaat: Reeks nieuwe winkeliers vullen -nagenoeg alle- leegstand in winkelcentrum ’t Loon

Momenteel is de ene na de andere nieuwe winkelier druk in de weer om diens winkel in winkelcentrum ’t Loon in te richten. 

Op (hele) korte termijn openen zij er hun zaken waarbij het er op lijkt dat nauwelijks nog enige leegstaande winkelruimte overblijven zal.

Na de zware tik die ‘t Loon overhield aan de verzakking van jaren geleden lijkt de weg bergop nu teruggevonden en zetten de kersverse nieuwe eigenaren de schouders er voortvarend onder om daarmee spoedig -zichtbaar- resultaat te boeken. 

Mooi om te zien dat in winkelcentrum ’t Loon -Nederlands eerste grote overdekte winkelcentrum- binnenkort weer een en al levendigheid de boventoon voert.

Met de ‘buitenschil’ (C&A, Aldi, Albert Heijn, de Carnavalswiertz, Bristol, Budget Food en ga zo maar door) immer goed gevuld zat de problematiek vooral binnenin in zowel kelder als op de verdieping. 

Met plezier bekeken we vandaag de huidige werkzaamheden en dynamiek ter plekke. Het zal niet lang meer duren of een vol winkelcentrum ’t Loon is weer praktijk.

Hart-Leers wenst winkelcentrum ’t Loon veel succes en een mooie toekomst toe. Gefeliciteerd met deze prestatie van formaat.