Probleem voor bouwplan ‘Luna Lux’ aan de Stationstraat?

aldiDe bouwplannen van woningcorporatie Weller aan de Stationstraat, het plan Luna Lux, omvatte ook een Aldi supermarkt. Nu Aldi een overeenkomst tekende en daarmee aangaf richting de MSP wijk te willen verkassen lijkt een Aldi supermarkt aan de Stationstraat een gepasseerde halte. Reëel leek deze optie al langere tijd niet… echter de gemeente Heerlen en de initiatiefnemer van het bouwplan hielden/houden deze insteek reeds lange tijd (en wellicht ook nu nog) overeind.

verhuizenHart-Leers wil graag weten welke/of er gevolgen voor het plan Luna Lux zijn nu naar alle waarschijnlijkheid de Aldi niet verkast naar de Stationstraat.

Worden de bouwplannen Luna Lux en de spoedige sloop (die inmiddels reeds enkele malen vooruitgeschoven werd) wederom (en daarmee nog langer) vooruit geschoven?

Kortom: hoe hangt de vlag voor Luna Lux er op dit moment bij en blijft, na het kennelijke wegvallen van de commerciële invulling op de begane grond, dit fors verloederde stuk stadsgezicht aldus nog langere tijd onveranderd?