Record aantal Hart-Leers posters achter vele ramen in de hele stad

Posted by | maart 13, 2018 | Nieuws, Vanuit de fractie

Nog niet eerder hingen er zoveel Hart-Leers posters achter vele ramen in de hele stad. Steeds meer stadsgenoten hangen -om hun sympathie en steun voor Hart-Leers te uiten- een (of zelfs meerdere)  campagneposters achter hun raam. Geweldig sjiek en een hartstikke groot compliment voor onze partij.

Hebt ook u een of meerdere Hart-Leers posters in uw naaste omgeving ‘achter een raam’ zien hangen? Bent u zelf een van de vele stadsgenoten die een of zelfs meerdere posters -ter ondersteuning van onze verkiezingscampagne- opgehangen heeft? Maak er gerust een foto van en plaats die op onze facebookpagina, zet ‘m op twitter of mail deze naar Hart-Leers.

Onder alle inzendingen verloten wij, omdat wij uw steun enorm waarderen, een aantal fraaie fotoboeken ‘Heerlen van Dorp tot Stad’. Prachtige fotoboeken die de ontwikkeling van ‘oud Heerlen’ zeer fraai in beeld brengen. Gewilde fotoboeken die Hart-Leers de afgelopen jaren al vaker ‘onder de mensen’ bracht zodat zeker niet ‘vergeten’ wordt hoe mooi oud Heerlen was en wat men aldus met sfeer & beleving -een mooie, oude stad- teweeg brengen kan.

Hebt u nog geen van onze affiches achter uw raam maar wilt ook u deze graag ophangen? Laat het ons gerust weten. Via een berichtje aan info@hart-leers.nl zorgen wij ervoor dat ook u, zo snel mogelijk, een van onze campagne-affiches ontvangt.