Schaatsplezier Wintertijd Heerlen met -sowieso- een week verlengd

Al is de strikte limiet tot 18 jaar toch hebben velen volop plezier beleeft op (en aan) de schaatsbaan midden in de stad. Ondanks de vele onmogelijkheden en beperkingen mocht de schaatsbaan op het Pancratiusplein toch in bedrijf blijven en leverde daarmee veel sportief plezier en behoorlijk wat sfeer.

Alhoewel morgen eigenlijk het einde van het schaatsplezier gepland stond werd er onlangs -sowieso- een weekje extra aan vast geplakt. Die extra week schaatsen blijkt een soort van proef of, bij genoeg vraag en interesse, de mogelijkheid bestaat dat de baan nadien nog wat langer blijft waarbij zelfs gekoerst wordt op -tot en met- de carnavalsvakantie.

Ondanks alle dompers en het vele dat niet mag of kan is de gezellige schaatsbaan een punt van plezier gebleken en een mooie, sportieve uitlaatklep voor de vele jongeren die de baan prima weten te vinden.

Hart-Leers: ‘Een prima zet van Wintertijd Heerlen om met sowieso een week te verlengen. Laten we hopen dat gedurende de komende week blijkt dat ook dit een schot in de roos blijkt en de schaatsbaan de stad nog een hele tijd daarna opvrolijkt. Goed gedaan Wintertijd, ga zo door!’