Vastelaovend Gezet Heele binnenkort huis-aan-huis in elke brievenbus

Posted by | januari 23, 2015 | Nieuws, Vanuit de fractie

Binnenkort ligt ‘ie in de hele stad huis-aan-huis in elke brievenbus: Vastelaovend Gezet Heele. Een fraai initiatief van de Hoensbroekse Nicole Bus en Amsterdammer Klaas Veerman ondersteund door de Heerlense vormgever Michel Ruipers. Een kleurrijke, vele pagina’s dikke, gezet waarin carnavalvierend Heerlen van Noord naar Zuid en Oost tot West aan het woord komt.

Vorig jaar december zag Hart-Leers dit vrolijke initiatief (op internet) voorbij komen. Na de feestdagen trokken we de stoute schoenen aan en gingen op bedrijfsbezoek. Van meet af aan vielen we midden in een en al enthousiasme en volop bedrijvigheid. Onze stad is met Vastelaovend Gezet Heele een kleurrijk (stadsbreed) initiatief rijker. Een initiatief dat overigens direct ‘op eigen benen staat’ en waarvan editie een binnenkort van de drukpersen rolt.

Nicole kent als Hoensbroekse het carnaval van haver tot gort terwijl Amsterdammer Klaas zeker en vast meer dan eens verrast werd over onze carnaval. Diverse carnavalsverenigingen leverden enthousiast informatie aan terwijl adverteerders het initiatief ondersteunen zodat ook de kosten gedekt zijn.

Benieuwd naar het eindresultaat? Houdt dan uw brievenbus goed in de gaten. Binnenkort ontvangt ook u de spiksplinternieuwe kleurrijke Vastelaovend Gezet Heele!