Vasteloavend Gezet deze week ‘op de deurmat’

Posted by | januari 26, 2016 | Nieuws, Vanuit de fractie

Vanaf aanstaande woensdag worden ze verspreid: editie -II- van de Vasteloavend Gezet gaat dan met 39.000 exemplaren ‘de deur uit’. De Heerlense initiatiefnemers, Kaliber Drukwerk, zijn met recht apetrots op het kleurrijke resultaat dat deze 2e editie met tientallen pagina’s stadsbreed ten toon spreidt.

Een hartstikke leuk initiatief dat Vasteloavend in de kijker zet. De kleurrijke Gezet biedt vele verenigingen de mogelijkheid om van zich te laten horen en brengt daarnaast menig initiatief voor het voetlicht. Carnaval kleurt de stad in alle wijken: ook dat brengt de Gezet volop in beeld. De kleurenpracht van Vasteloavend verdient een dergelijk initiatief. Een lokale Gezet die mag rekenen op inbreng van velen.

Hart-Leers: ‘Complimenten voor dit mooie initiatief dat voorgegaan wordt door een Heerlens bedrijf dat vorig jaar spontaan het voortouw nam. Nu editie twee onlangs van de drukpers rolde, en klaar ligt voor verspreiding, heet het werken aan editie drie die zeker en vast de beide voorgaande weet te evenaren. Chapeau voor dit fraaie initiatief dat onze stad in volle Vasteloaves breedte toont. Van de stad voor de stad, zo hoort dat!’