Vier de 10e van de 11e Aod op Nuj

Posted by | november 09, 2019 | Nieuws, Vanuit de fractie

Een tweede carnavals(bouw)loods om de vele carnavalswagens in te kunnen bouwen en structureel geld om de diverse grote Heerlense optochten op televisie (en via digitale media) uit te kunnen zenden. Dat was, onder andere, het carnavalsnieuws van deze week.

De gemeente Heerlen staat vierkant achter de carnaval. Ook dat onderstreepten vele Heerlense politici deze week nog eens heel nadrukkelijk.

Dat het goed gaat met de Heerlense carnaval toont ook het bekende -gratis toegankelijke- muziekfestival Aod op Nuj. Op de 10e van de 11estaat traditioneel de feestelijke start van het carnavalsseizoen prominent in menig agenda. Van ‘oud seizoen’ naar ‘nieuw seizoen’ viert Heerlen samen met vele bezoekers uit de hele regio Aod op Nuj.

Een vaste groep enthousiastelingen maakt het gekende feest ook dit jaar weer mogelijk. Terwijl u als bezoeker het gratis toegankelijke evenement ondersteunt met het kopen van een of meerdere drankjes. Natuurlijk is ook Hart-Leers, van meet af aan, apetrots op dit mooie echt Heerlense evenement. Vrij toegankelijke carnaval pur sang.

Bezoek www.aodopnuj.nl voor meer informatie en bekijk zeker ook eens de leuke Vlogs op hun facebookpagina…