Voor Zeswegen behouden JN Shop opent per eind augustus PostNL kantoor

Posted by | July 13, 2017 | Nieuws, Vanuit de fractie

Al ruim 10 jaar kent Zeswegen Nieuw – Husken de JN Shop tabaks- en gemakswinkel. Een gezellige buurtwinkel die volop aanloop uit de omgeving geniet. Ondanks dat is het niet altijd gemakkelijk de zaak overeind te houden en leek het er zelfs heel eventjes op dat ‘de knip de deur’ zou gaan. Nu echter PostNL de JN Shop verzocht heeft om weer als volledig kantoor voor hen te gaan fungeren betekend dit een forse opsteker voor de toekomst en zet de JN Shop vandaar met volle vaart door.

Jacquelien’s en Nico’s tabaks- en gemakswinkel, die als spil in de wijk fungeert, wordt per 29 augustus aanstaande aldus ook een volledig PostNL kantoor. Een plek met postbussen, mogelijkheid tot het overschrijven van de auto, doen van buitenlandse verzendingen en noem maar op.

De JN Shop reageerde enorm verheugd op het bericht om binnen hele korte termijn als Post NL kantoor te gaan fungeren en ziet dit als een grote opsteker voor de nabije toekomst. De winkel wordt aldus binnenkort als PostNL kantoor aangekleed waarmee de JN Shop direct besloot af te zien van een serieus overwogen mogelijk vertrek uit de wijk die hen zo na aan het hart ligt.

Hart-Leers: ‘Hartstikke goed nieuws voor behoudt van voorzieningen in de wijk en natuurlijk zeer goed voor het kunnen voortbestaan van de alom gewaardeerde JN Shop. Een hartstikke groot compliment aan de gedreven -immer enthousiaste- uitbaters van deze zeer gewaarde (en broodnodige) buurtvoorziening’.