Wintertijd Heerlen -vanwege Corona- naar Februari ‘21 verplaatst

Na 2 succesvolle Wintertijd editie’s spande het er om of Wintertijd Heerlen dit jaar door zou kunnen gaan. Jammer maar helaas is er dit jaar geen 3e editie. Maar… niet getreurd alle hoop is nu op Februari gevestigd waarmee het oergezellige Wintertijd festival een heuse carnavalseditie beleeft.

Laten we in de tussentijd, als pleister op de wonde, sturen op een mooie, grote, fonkelende Kerstboom midden op het Pancratiusplein. Een boom met fraaie versiering waarmee het missen van een groot, gezellig winterfeest in deze barre, ongewisse tijd enigszins verzacht wordt. Mooi is dat de organisatie van het druk bezochte festijn nu op nagenoeg de hele maand Februari koerst en dan een maand van gezelligheid en vertier op poten zetten wil.

De grote, mooie ijsbaan zal er dan weer zijn waarschijnlijk net zoals ook het gezellige paviljoen. Wat er verder ‘wel of niet’ zal staan zal de tijd -en hopelijk snelle terugkeer naar een normale samenleving- leren.

Hart-Leers: ‘Met Wintertijd heeft Heerlen een succesformule te pakken die de stad met stip op de kaart zet. Gezellig informeel plezier hebben. Samen met velen die er, zelfs meermaals, naar toe gaan. Natuurlijk is het voor eenieder zeer begrijpelijk dat de normale eindejaarseditie dit jaar niet kan plaatsvinden. Overal immers worden winterfeesten afgelast. Sjiek is dat men niet alles verloren wil laten gaan en op volle kracht richting Februari koerst. Op naar twee maal Wintertijd in 2021!’