‘A Night in the Woods’ brengt Aambos tot leven

Posted by | July 21, 2014 | Nieuws, Vanuit de fractie

Aanstaande vrijdag (25 juli) vindt de tweede editie van zomer(avond)festival ‘A Night in the Woods’ (in het Aambos) plaats. De feestelijkheden starten dit jaar overigens al iets eerder: vanaf 15.00u. kan het publiek al genieten van de lokale DJ’s Van Galen & Van Galen, Nowy & Dreyaz, CODEX, DJ Bix en Jay bee. Fokko, bekend van de band Want Want en het programma De Beste Singer/Songwriter van Nederland, sluit het muzikale programma af.

Zodra de avond valt wordt -in de tijdelijke openluchtbioscoop op het terrein- de cultklassieker Moonrise Kingdom  vertoond.

Zoals vermeld starten de festiviteiten om 15.00u. waarbij de afsluiting rond middernacht gepland staat.

Het deels tot festivalterrein omgetoverde Aambos is van verschillende horecagelegenheden voorzien. Zo zijn een bar, ijskraam Renato Gelato en vegetarische hapjes van Veg-Table aanwezig. Na het buitenevenement worden de festiviteiten met een afterparty in Café Bluff aan de Dautzenbergstraat voortgezet. Daar staan dan DJ’s Nowy & Dreyaz, Dwars & Lazy en Krewsiv vast en zeker voor nog enkele uren vertier garant.

Tickets voor ‘A Night in the Woods’ kosten (in de voorverkoop) €12,50 en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van Royal Theaters of online viawww.stichtingspat.nl. Aan de avondkassa kosten de tickets €15,- per stuk.

De organisatie laat weten dat bezoekers die een picknickdeken naar het feestterrein meebrengen het eerste drankje gratis ontvangen. Diegene met de aller tofste picknickdeken wint overigens 10 consumptiebonnen.

Bezoek voor meer informatie: www.facebook.com/anightinthewoodsheerlen en www.stichtingspat.nl. Fijne zomervakantie allemaal!

NITW A1 Poster 2014 WTK