Apart: Ondernemersfonds Heerlen geeft financiële bijdrage aan liefdeswandel door het Maankwartier

Zo valt op de facebooksite van het op 13 februari geplande evenement te lezen. 

Prima dat er liefdevolle wandelingen zijn. Vast hartstikke leuk en mooi. Echter: of Ondernemersfonds Heerlen, waaraan Heerlense bedrijven -via een lokale belasting- jaarlijks 1 miljoen bijdragen, er geld in moet steken is de vraag.

Binnenkort zit Hart-Leers, nadat we al meermaals nut en noodzaak van het met 1 miljoen per jaar gevulde fonds aan de kaak stelden, met het bestuur van Ondernemersfonds Heerlen om tafel. Graag vernemen wij op basis waarvan zij keuzes maakt om het aan hen toevertrouwde lokale belastinggeld uit te geven.

Met een hele moeilijke tijd hopelijk grotendeels achter de rug zitten veel ondernemers alles behalve ‘dik in de slappe was’. Elke euro telt. Menigeen zit zakelijk (en ook privé) behoorlijk in de problemen. Of Ondernemersfonds Heerlen -juist nu- financieel moet bijdragen aan een liefdeswandel of juist hele andere keuzes maken moet zal zeker ter sprake komen als het bestuur van het fonds en Hart-Leers binnenkort om tafel gaan.

Hart-Leers: ‘Toon liever -zeker nu- extra liefde voor onze lokale bedrijvigheid. Schaf deze lokale miljoen aan jaarlijkse belasting af!’