Feestelijke opening van grootste C&A winkel van Zuid Nederland in ’t Loon Heerlen

Posted by | March 05, 2015 | Nieuws, Vanuit de fractie

Natuurlijk gingen ook wij vanmorgen een kijkje nemen bij de opening van de grootste C&A van Zuid Nederland. Winkelcentrum ’t Loon heeft de eer om deze modernste C&A winkel te mogen verwelkomen. Een feest waarbij niet alleen winkelend publiek, omwonenden en collega ondernemers maar zeker ook C&A en de eigenaar van het winkelcentrum hun trots niet onder stoelen of banken staken.

Tijdens de diverse speeches vooraf gaf de C&A directie aan al vanaf de jaren ’50 een innige band met Heerlen te hebben en al vanaf de jaren ’60 een vaste plek in ’t Loon te bemensen. C&A zette haar Heerlense team daarbij terecht in het zonnetje en sprak de overtuiging uit een van C&A’s beste winkels gelukkig weer te zien floreren. Ook de eigenaar van het winkelcentrum onderstreepte niet voor niets maar liefst 10 miljoen euro in haar eigendom geïnvesteerd te hebben. In het jaar dat ’t Loon haar 50 jarig jubileum viert onderstreept ook de eigenaar van het winkelcentrum een goede toekomst te voorzien en daarvoor een behoorlijke duit in het zakje te doen.

We spraken met opgetogen buurtgenoten die hun winkelcentrum vooruit zien gaan. Mensen die hun hart aan de voorzieningen verpand hebben. Een feestelijke dag voor het winkelcentrum en onze stad. Na een fikse investering is Heerlen weer een prachtige ruime zaak rijker. Een bekende winkelketen met een jarenlange band met onze stad heeft haar hart aan Heerlen verpand.

Beluister ook: Heropening C&A moet winkelcentrum ‘t Loon impuls geven – http://www.1limburg.nl/heropening-ca-moet-winkelcentrum-t-loon-impuls-geven