Heerlen beleeft festivalzomer: ‘A Night in the Woods’ brengt het Aambos tot leven!

Posted by | July 14, 2015 | Nieuws, Vanuit de fractie

De Summerparty in Heksenberg bleek een van de toonzetters van de heuse festivalzomer die Heerlen momenteel beleeft. De eerste editie -midden in de bloedhete summer- was met een overvol goed ontvangen programma een schot in de roos. Afgelopen weekend volgde een daverend Park City Live waarvan de afsluiter de kers op de taart bleek. Jett Rebel speelde samen met De Wolff eenieder van z’n sokken en zette de toon voor de (vast en zeker ook uitverkochte) editie van 2016.

Dit weekend volgt ‘A Night in the Woods’ waarover nu meer. Vrijdag en zaterdag aanstaande vindt alweer de derde editie van A Night in the Woods midden in het Heerlense stadsbos Aambos plaats. Vrijdag vanaf 15:00 uur genieten van de artiesten DJ Bix, Lotte Walda, DJ Rard, Krewsiv, De Reisgenoot, Bruce Sawyer en Deux Cent Kilo. Vanaf de avonduren, rond 22:00 uur, wordt in de tijdelijke openluchtbioscoop midden in het bos de film Chef (2014) vertoond.

Daags erna, zaterdag 18 juli, is iedereen welkom vanaf 12:00 uur. Om dan te genieten van DJ Shaft, DJ Coala, Zusjes de Bie, Raggamuffin Whiteman & MC Deeds, Nowy, Dreyaz, De Penskleppers en als afsluiter Fool-Jong-High. Op het festivalterrein van organisator Stichting SPAT, een schaduwrijk terrein midden in het Aambos, zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Gelegenheden zoals een (wijn)bar, ijskraam, sapjes en smoothies van de Powerladies, de keuken van Bertje en zoetigheid van Toet Zoet zijn present.

Op beide dagen is er, net zoals voorgaande jaren, vanaf 22:00 uur een roemruchte afterparty in Café Bluff. Feest met verschillende artiesten van A Night in the Woods.
Tickets voor A Night in the Woods zijn verkrijgbaar via stichtingspat.nl en Quatro 4 bioscoop. Tickets kosten € 17,50 en zijn, mits niet uitverkocht, ook verkrijgbaar bij de dagkassa.
Afsluitend: extra leuk is dat festivalgangers die een picknickdeken meenemen naar het terrein daarvoor het eerste drankje gratis krijgen en de eigenaar van de aller tofste picknickdeken 10 consumptiebonnen wint!

Bezoek voor meer informatie: www.facebook.com/anightinthewoodsheerlen