Afgelast! – Inschrijven voor jaarlijkse Straatmarkt Voskuilenweg gestart

Vanwege de momentele ontwikkelingen -en strenge eisen- heeft de organisatie van de jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg (Heerlen, Molenberg) helaas moeten besluiten de editie van dit jaar af te gelasten.

Het inschrijven voor de jaarlijkse straatmarkt op de Voskuilenweg (Heerlen, Molenberg) is gestart. Iedereen die op de gezellige, jaarlijkse straatmarkt op de Voskuilenweg wil staan kan zich vanaf nu (aan)melden. 

Straatmarkt Voskuilenweg vind natuurlijk ook dit jaar plaats op de laatste zondag van Augustus, zondag 29 Augustus. Met de goede hoop dat het virus geen roet in het eten gooit hoopt de straatmarkt dit jaar weer, als vanouds, van start te mogen en weer meer dan 150 marktkramen te kunnen presenteren.   

Straatmarkt Voskuilenweg duurt van 10 tot 17 uur waarbij de kraamhuur, ook dit jaar, € 17,50 per officiële marktkraam -inclusief zeilhuur- bedraagt.

Deelnemers mogen overigens enkel gebruikte goederen verkopen. Het is immers geen braderie of ‘gewone markt’ maar een echte ouderwetse rommelmarkt waarbij de geheel uit vrijwilligers bestaande organisatie er streng op toeziet dat daadwerkelijk enkel en alleen gebruikte spullen te koop worden aangeboden.

Interesse om deel te nemen? Mail dan naar: straatmarkt.voskuilenweg.heerlen@hotmail.com  

Met veel plezier zien de organisatoren van de jaarlijkse straatmarkt op de Voskuilenweg in de Heerlense wijk Molenberg u op de laatste zondag van Augustus tussen 10 en 17 uur. Toegang gratis!