Kerstmarkt Heerlen: ’t Loon presenteert spiksplinternieuwe Kersthuisjes

Posted by | September 27, 2015 | Nieuws, Vanuit de fractie

Terwijl het op de eerste verdieping bij Elza en Olaf van de Disney film Frozen een drukte van belang is staat op de begane grond het spiksplinternieuwe Kersthuisje van Kerstmarkt Heerlen te schitteren. Winkeliersvereniging ’t Loon heeft maar liefst 40 spiksplinternieuwe Kersthuisjes laten bouwen en presenteert een van hen op de begane grond van het winkelcentrum. ‘Oh’s en Ah’s’ complimenten en diverse fotomomenten zijn het gevolg.

Dat de Kerstmarkt op het voorplein van ‘t Loon eraan komt kan momenteel niemand die het winkelcentrum bezoekt ontgaan. Prominent staat het eerste Kersthuisje van alle aandacht te genieten.

De winkeliersvereniging gaf opdracht tot het maken van originele, sfeervolle Kersthuisjes. Dat is, zoals iedereen zelf kan zien, prima gelukt. Waar werden de Kersthuisjes gemaakt? In Heerlen natuurlijk!

Kerstmarkt Heerlen is na vele jaren van afwezigheid vanaf dit jaar gelukkig weer terug. Op het nieuwe grote plein voor C&A staat van 18 tot en met 24 december Kerstmarkt Heerlen. www.KerstmarktHeerlen.nl

Kersthuisje