MKB Parkstad brengt acties ’t Loon samen

Posted by | December 15, 2011 | Nieuws

‘Een dikke pluim voor MKB Parkstad!’, zo uit Hart-Leers. MKB Parkstad is de grote motor achter het klinkende benefietconcert. Een benefiet dat op woensdagavond 28 december a.s. plaatsvindt ten bate van de gedupeerden uit winkelcentrum ’t Loon. Een benefiet met klinkende namen op de diverse podia van de Heerlense stadsschouwburg.


Ondernemers uit onze binnenstad bedachten o.a. een spontane posteractie. Posters waarop ’t Loon letterlijk op handen gedragen wordt en die de tekst ‘We support ’t Loon’ draagt.  M-Netwerk, het creatieve bedrijf van Leandra Mackintosh, bedacht (en maakte) mooie ansichtkaarten waarop ‘we love Heerlen ’t Loon’ prijkt. Stuk voor stuk voorbeelden van originele en hartverwarmende initiatieven. Heerlen staat gezamenlijk achter ’t Loon en is druk in de weer om de gedupeerden te helpen. De samenwerking die onze stad laat zien (en alle oprechte betrokkenheid) sieren Heerlen, samen voor ’t Loon, samen voor de stad Heerlen. 


‘Ook de gemeenteraadsleden mogen niet achterblijven’, zo besloten de beide raadsleden van Hart-Leers. ‘Wij komen dus zeker naar de benefietavond en dragen daarvoor graag 100 Euro per persoon bij’. Hart-Leers spreekt de hoop uit dat de overige raadsleden hun voorbeeld volgen en dat op die manier de Heerlense gemeenteraad ook uit eigen beurs geld vrij maakt om ook daarmee de gedupeerden van ’t Loon te steunen. ‘Wij dragen deze benefietavond een heel warm hart toe’ zo besluit Hart-Leers.  


De kaartverkoop vindt plaats via de balie van de stadsschouwburg en via www.parkstadlimburgtheaters.nl