Stadsbestuur accepteert uitnodiging Q-park niet

Posted by | July 20, 2010 | Nieuws
preuvenemintHet College van B&W gaat niet in op de uitnodiging van parkeergarage-exploitant Q-park. Een uitnodiging om het Preuvenemint te Maastricht te bezoeken. Gemeente Heerlen is via Parkeerbeheer Heerlen B.V. partner van Q-park in het exploiteren van Heerlense parkeergarages maar… gaat ook desondanks niet op de uitnodiging in. Tijdens eerdere edities van het Preuvenemint gaf de gemeente Heerlen wel acte de precense.
 
Q-park is overigens een van de sponsoren van het Cultura Nova festival. Een gekend festival dat de gemeente Heerlen zelf met, naar verluidt, 220.000 Euro aan subsidiegelden ondersteunt. Q-park zal in haar hoedanigheid als prominent sponsor zeer waarschijnlijk ook aanwezig zijn tijdens de officieele opening van de aanstaande jubileumseditie van Cultura Nova en…, zoals gebruikelijk, ook gedurende het informele onderonsje ervoor en erna. Deze opening is, saillant detail, daags na de opening van het Preuvenemint te Maastricht.
 
Kortom: treft men elkaar niet tijdens de 1ste dag van het Preuvenemint te Maastricht dan zal dat amper een dag later waarschijnlijk wel in Heerlen, tijdens Cultura Nova, gebeuren… ‘Business as usual’ dus.