Benieuwd naar wat de Chinese delegatie eind vorig jaar in Heerlen en omgeving deed? Lees het hier:

Posted by | oktober 24, 2013 | Nieuws, Vanuit de fractie

Diverse mails en telefoontjes gingen eraan vooraf, echter: zojuist ontving Hart-Leers het verslag over wat de Chinese delegatie eind vorig jaar in Heerlen en omgeving deed. Dat de diverse bijbehorende bijlagen waarnaar verwezen wordt helaas nog niet ontvangen zijn zal vast en zeker binnenkort rechtgezet worden.

china_delegatieSaillant detail: in het verslag staat bij de beschrijving van het doel van het bezoek niet dat de delegatie ‘speciaal voor’ of ‘met het oog op’ het Maankwartier naar Heerlen kwam.

Begin volgend jaar moeten de ontbrekende 30 miljoen euro voor Maankwartier Zuid (gelegen aan de kop van de Saroleastraat) gevonden zijn. Heeft sociale woningcorporatie Weller hiervoor inmiddels een lening bij de provincie aangevraagd of zijn de openstaande 30 miljoen op een andere wijze verzekerd? In deel Noord, waaraan nu gebouwd wordt, blijken inmiddels niet alleen parkeerplekken maar ook vele meters kantoorruimte weg bestemd omdat niemand -behalve de gemeente Heerlen die zich daartoe verplichte- er enige kantoorruimte huren wil…

verslag delegatie china 17 tot 23 12 2012-2